Haftanın Kitapları Kitapseverlerle Buluştu

Fakültemiz Bilim & Sanat Platformu çatısında her hafta öğrencilerimize  bir kitap önermeye devam ediyor.

“Haftanın Kitabı” projesi kapmasında gerçekleştirilen etkinlikte, aynı zamanda çekilişle hak kazanan öğrencilere Dekanımız Prof. Dr. Selcen Yüksel Perktaş tarafından birer kitap hediye olarak verildi.

Fakültemizin öğrencilerine okuma farkındalığını oluşturmak isteyen Dekanımız Prof. Dr. Selcen Yüksel Perktaş “Haftanın Kitabı projesiyle öğrencilerimize okuma alışkanlığını arttırmaya çalışıyoruz. Okuma bilincine ulaşan bir bireyin hayat karşısında çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur. Bu farkındalığın ve okuma bilincinin yerleşmesi için günden güne daha çok öğrencimize ulaşmaya çalışacağız. Bundan dolayı önerdiğimiz kitaplardan üçer adet olmak üzere her hafta öğrencilerimize hediye etmeye devam edeceğiz.” dedi.  Öğrencilerle sohbet edilip hatıra fotoğrafı çekildikten sonra etkinlik sonlandırıldı.