Bilim ve Sanat Platformu-Kariyer Planlama Semineri

19.2.2018

Fen Edebiyat Fakültesi Bilim ve Sanat Platformu bahar dönemi faaliyetlerine "İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Planlama" semineri ile başlıyor. Öğrencilerimizin mezun olana kadar ve mezun olduktan sonra kariyerlerini nasıl planlayabilecekleri ile ilgili temel gereksinimlerin anlatılacağı bu seminerde, başarılı olmanın incelikleri ele alınacak. Hemen hemen tüm öğrencilerimiz "Mezun olduktan sonra neler yapabilirim?", "İstediğim gibi bir iş sahibi olabilecek miyim?", "Mezun olana kadar lisans eğitimimle beraber ne tür eğitimler alabilirim?" gibi sorulara cevap ararlar. Bu soruların cevabı ve daha fazlası 22 Şubat Perşembe günü saat 15.00 da Yunus Emre Konferans Salonunda bu seminerde.